Over GSMEasy.nl

Vacatures

Onze klanten

GSMEASY.NL is sinds 2001 een toonaangevende webshop op het gebied van mobiele communicatie. Door steeds te blijven innoveren en nauwe contacten te onderhouden met leveranciers en netwerken zijn wij reeds 16 jaar in staat Nederland te voorzien van de beste mobiele aanbiedingen. Inmiddels hebben wij honderdduizenden klanten voorzien van een mobiel abonnement en/of een bijbehorende mobiele telefoon. Anno 2017 zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste mobiele telecomshops van Nederland, maar hebben wij ons persoonlijke karakter absoluut nog niet verloren.

Niet alleen zijn we scherp op de prijs; service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. En dat blijkt ook uit de cijfers: al jaren scoren wij op alle reviewsites het hoogste cijfer. Ons team is oplossingsgericht: we denken "out of the box" met de klant mee waardoor we altijd tot een oplossing komen. Een leuke deal gezien maar liever een ander netwerk? Een probleem met nummerbehoud? Toch liever achteraf een andere telefoon? Problemen met uw netwerk? Of gewoon advies nodig over welk abonnement het beste bij u past? Onze servicegerichte medewerkers zoeken de beste oplossing! En belt u morgen weer terug? Dan vraagt u gewoon naar de persoon die u gisteren heeft gesproken en krijgt u deze aan de lijn. Bij ons bent u geen cijfer maar een gewaardeerde klant en hopelijk een vaste klant.

Ons hoofdkantoor is gelegen in het altijd gezellige Breda, waar we met een enthousiast team samen werken aan een optimale klantervaring en de groei van ons bedrijf. Met een team van circa 10 medewerkers in Breda houden we het 'intiem' en dat komt de klant ook zeker ten goede. Vanuit deze locatie wordt o.a. klantenservice, techniek en management geregeld. Op onze 2e, logistieke, locatie in Eindhoven zorgen onze optimaal getrainde medewerkers voor een supersnelle afhandeling van uw bestelling. Ze sluiten uw abonnement aan en plannen de leverafspraak in. U wordt per mail, sms en telefonisch op de hoogte gehouden van uw orderstatus.

Onze missie is onze klanten uiteindelijk zo goed mogelijk te bedienen. We hebben een uiterst bedienbare website, een fantastische klantenservice, een prachtig koeriersbedrijf om uw bestelling af te leveren en extreem strakke en geoptimaliseerde processen. Daardoor kunnen we bijna garanderen dat uw bestelling van A naar Z exact verloopt zoals u verwacht. Mocht dat om wat voor reden naar uw idee niet gelukt zijn dan horen we dat graag. Door onze 16 jaar ervaring verlopen onze processen over het algemeen zo goed als feilloos, maar aan mobiele telecom komt stiekem toch vaak nog maatwerk te pas waardoor er af en toe toch nog een en ander aan onduidelijkheid in kan sluipen. Daar leren we graag van.

Vragen over uw bestelling of over GSMEASY? Neem gerust contact met ons op. We zijn iedere werkdag bereikbaar en zo nu en dan wil een van onze overenthousiaste medewerkers ook nog wel eens savonds en in het weekend aanwezig zijn :-). Bekijk de contactpagina hier.